Bir Gece Masalı dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan Bir Gece Masalı dizisi ilgiyle izlendi. Peki, Bir Gece Masalı dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 12:06
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 12:17
Bir Gece Masalı dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Editör

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı, ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı dizisi ekran yolculuğuna başladı. 

Komiser Mahir'in ve Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'den İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini anlatan dizi ilk bölümüyle ekrana geldi.  

Yeni sezonun başlayan ilk dizisi olan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Bir Gece Masalı, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sahneleriyle sadece dünyada değil, pek çok ülkede de dikkat çeken ve konuşulan dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Gelecek hafta yaşanacaklar büyük merak uyandırdı. İnsanlar, sabırsızlıkla yeni bölümü beklemeye başladı. 

1. bölümde neler yaşandı?

Babası görev yeri Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilen Mahir, yirmi yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak için şehre döner. Ancak şehre geldiği ilk gün mistik bir şekilde tanıştığı güzeller güzeli bir Yörük kızına aşık olur. Adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takar. Bir yandan aşık olduğu Şehrazad'ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci'nin açık vermesini bekleyen Mahir beklediği fırsatı Kürşat'ın kızının düğününde yakalayacağını anlar. Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir'in hayatının sonsuza kadar değişeceği ve bir gece masalının başlayacağı yerdir. Aşık olduğu kız Kürşat’ın kızı Canfeza’dır. Ve hiç istemediği bir adamla evlendirilmek üzeredir. İlk bölüm, Mahir’in düğüne gelişi ile heyecanı yüksek bir noktada biterken, tüm gözler Bir Gece Masalı’nın 2. Bölümünde yaşanacaklara kilitlendi.

İşte, dizinin 2 bölüm tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=E6ZlesDRGjE

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa