Trabzonspor'a transfer çalımı: Onuachu geliyor!

Geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'nun Türkiye'ye döneceği iddia edildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 13:46
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 15:13
Trabzonspor'a transfer çalımı: Onuachu geliyor!
Hakan Öksüz Editör

Süper Lig'de ilk 4 haftada namağlup 6 puan toplayan Göztepe, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminin 13 Eylül’de sona ermesi öncesinde, Nijeryalı santrfor Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Onuachu transferinde son aşamalar

Göztepe'nin, Sport Republic şirketi tarafından yönetilen İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'dan Paul Onuachu'yu transfer etmek için görüşmelere başladığı belirtildi. Sarı-kırmızılı ekibin, bu transferi hafta sonuna kadar sonuçlandırarak resmiyete kavuşturmayı planladığı ifade edildi. Avrupa'da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte, Onuachu’nun Süper Lig’e geri dönme olasılığı arttı.

Trabzonspor da Onuachu'yu istiyordu

30 yaşındaki Nijeryalı, önceki sezon Trabzonspor'da kiralık olarak top koşturmuş, performansıyla büyüledi. 25 resmi maçta 17 gol atan tecrübeli golcünün, eski kulübü Trabzonspor da kendisini yeniden kadrosuna katmak istiyordu. Southampton'ın sezon başında 15 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Göztepe transferde kararlı

Göztepe ise fırsatı kaçırmamak adına Onuachu transferinde oldukça istekli. Teknik direktör Stanimir Stoilov, Bodrum FK maçından sonra bir forvet transfer edeceklerini belirtmişti. Sarı-kırmızılılar, bu önemli transferle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.

Onuachu'nun Süper Lig'de bir sezon daha forma giymesi beklenirken, Göztepe'nin bu hamlesi ligin dengelerini değiştirebilecek bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa