'Game of Thrones' kostümleri satılıyor!

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan Game of Thrones dizisinin unutulmaz kostümleri, aksesuarları ve set parçaları satışa sunulacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 16:14
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 17:13
'Game of Thrones' kostümleri satılıyor!
Ecem Çetin Editör

Emilia Clarke, Sophie Turner, Kit Harington, Lena Headey, Natalie Dormer, Peter Dinklage, Rose Leslie gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Game of Thrones dizisi yayınlandığı dönemde milyonları ekran başına kilitledi.  

Türkiye ve dünya çapında çok sayıda hayran kitlesi bulunan Game of Thrones, halen büyük ilgi görüyor.  

Dizinin hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haber geldi. Game Of Thrones için bir müzayede düzenlenecek.

Ekim ayında gerçekleştirilecek özel bir müzayede, popüler televizyon dizisi 'Game of Thrones' evreninden yüzlerce nadir eşyanın hayranlarla buluşmasını sağlayacak. Heritage Auctions aracılığıyla düzenlenen açık artırmada, dizinin unutulmaz kostümleri, aksesuarları ve set parçaları yeni sahiplerini bekliyor.

900'den fazla Eşya Satışta

Müzayede, tam 900'den fazla parçayı içeriyor. Dizinin ikonik eşyalarından biri olan Demir Taht'ın eritilmiş versiyonu, Jaime Lannister'ın tam takım zırhı ve kılıcı, hatta Ak Gezenler için kullanılan protez dişler gibi nadir bulunan eşyalar açık artırmaya çıkacak.

Başlangıç fiyatları oldukça geniş bir aralığa sahip. Teklifler, 500 dolardan (yaklaşık 450 euro) başlayıp 20.000 dolara (yaklaşık 18.000 euro) kadar çıkacak.

Emilia Clarke kıyafetleri, Jon Snow'un kılıcı satışı

Hayranların ilgisini çekecek bir diğer bölüm ise karakterlerin ünlü kıyafetleri. Emilia Clarke'nin hayat verdiği Daenerys Targaryen'in deri kıyafetleri ve pelerinleri, Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow'un meşhur Longclaw kılıcı, Peter Dinklage'nin hayat verdiği Tyrion Lannister'ın Kraliçenin Eli rozeti ve daha fazlası müzayede kapsamında sunulacak.

Ayrıca, Cersei Lannister'ın utanç yürüyüşünde kullanılan çan ve Kızıl Düğün'de yer alan kan lekeli giysiler gibi ekranda kısa süre yer alan ama simgesel öneme sahip parçalar da ilgi görecek.

'Game of Thrones' hayranları için oldukça sevindirici olan bu koleksiyon 17 Eylül-4 Ekim tarihlerinde New York ve Londra'da olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa