Trump: Seçilirsem UFO görüntülerini yayınlatacağım

Donald Trump seçim vaatlerini duyurdu. Vaatler arasında “Gizlenen UFO görüntülerinin yayınlatılması” da var.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 17:02
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 17:26
Trump: Seçilirsem UFO görüntülerini yayınlatacağım
MP
Mevlüt Peker Editör

Donald Trump'tan seçim vaatleri

Eski ABD (Amerika Birleşik Devletleri) Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çeken vaatlerde bulundu. Trump, başkan seçilmesi durumunda, ABD Savunma Bakanlığı'na (Pentagon) daha fazla UFO görüntüsü yayınlatacağını belirtti.

Epstein davasına ilişkin dosyalar açılacak

Cumhuriyetçi Partili başkan adayı Donald Trump, bir dönem çocuklara yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla gözaltında tutulan ve daha sonra hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in dava sürecine ilişkin gizli kalmış dosyaları da paylaşacağını ifade etti. Trump, Epstein ile ilgili detayların ortaya çıkmasının kamuoyu için önemli olduğunu vurguladı.

Kennedy suikastine dair belgeler de yayınlanacak

Donald Trump, eski ABD Başkanı John F. Kennedy suikasti ile ilgili gizli belgeleri de açıklama niyetinde olduğunu belirtti. Daha önce bu konuda bazı belgeler yayınladığını hatırlatan Trump, üzerindeki baskıya rağmen daha fazla bilgi paylaşmak istediğini dile getirdi.

"Adasına gitmedim ama birçok kişi gitti"

Podcast yayıncısı Lex Fridman ile yaptığı görüşmede, eski ABD Başkanı Trump, Epstein'in ünlü adasına hiç gitmediğini, ancak birçok kişinin bu adaya ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi. Ayrıca, Trump, hem UFO görüntüleri hem de Epstein davası gibi konularda daha fazla açıklama yapmayı planladığını ve bunu yapma sorumluluğunu hissettiğini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa