CHP'den AK Parti'ye erken seçim yanıtı: "Düşün bu milletin yakasından"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba AK Parti Sözcüsü Çelik'in "erken seçim yok" sözlerine "Yeter bu milletin yakasından düşün" diyerek tepki gösterdi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
04 Eylül 2024 18:03
GÜNCELLEME
04 Eylül 2024 18:31
CHP'den AK Parti'ye erken seçim yanıtı: ''Düşün bu milletin yakasından''
EK
Esra Koçak Editör

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sık sık meydanlarda dile getirdiği erken seçim çağrılarına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik erken seçim olmayacağı yönünde yanıt verdi. 

Bugün Çelik'in bu sözlerine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Yeter bu milletin yakasından düşün" diyerek tepki gösterdi. 

Yapılacak ilk seçimlerde CHP'nin göstermiş olduğu adayın Cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Ağbaba, "CHP de açık ara iktidar olacak. Bunun korkusuyla yaşamaya devam etsinler, kaçamayacaklar. Üç buçuk yıl daha kalırsa AK Parti hükümeti, maalesef ülkede onarılamaz yaralar açar. Yeter bu milletin yakasından düşün” diye konuştu.

"Hodri meydan"

Ülkede yaşanılan ekonomik sıkıntılara dikkat çeken ve iktidarı eleştiren Ağbaba, yapılacak ilk seçimlerde CHP adayının Cumhurbaşkanı olacağını vurgulayarak şunları söyledi:


"Korkunun ecele faydası yok"

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin ziyaretini de "Bugün Sisi'den medet umar hale gelmişler" ifadeleriyle değerlendiren Ağbaba "çiftçiler her yerde sokağa dökülmüş durumda. Emekli açlık sınırının bile altında yaşıyor. Asgari ücretin hali ortada, işsizlik almış başını gidiyor. Türkiye'de 6 milyon 300 bin ev genci var çalışmıyor, okumuyor. Bugün Sisi'den medet umar hale gelmiş, Sisi'nin eline eteğine yapışmış hâlâ Ömer Çelik konuşmaya devam ediyor. Yapılacak ilk seçimlerde CHP'nin göstermiş olduğu aday Cumhurbaşkanı olacak CHP de açık ara iktidar olacak. Bunun korkusuyla yaşamaya devam etsinler, kaçamayacaklar. Geçim yoksa seçim var. Korkunun ecele faydası yok." 

 Ağbaba son olarak şunları söyledi: 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa