İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı... Kaçarken görüntülendiler...

İstanbul Sultangazi’de takip ettikleri kuyumcuyu vurup 1 kilo altın çalan zanlılar kaçarken görüntülendi. Olayda kuyumcu öldü...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 04:20
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 04:23
İstanbul'da kuyumcuya silahlı saldırı... Kaçarken görüntülendiler...
DHA
Kaynak DHA

Sultangazi'de yabancı uyruklu bir kuyumcu, yaklaşık 1 kilo altın bulunan çantasıyla birlikte iki silahlı kişi tarafından takip edildi. Kuyumcu M.M., evine girmek üzereyken şüpheliler tarafından saldırıya uğradı. Direnmeye çalışan M.M., silahlı saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Şüphelilerin kaçış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 50. Yıl Mahallesi 2202. Sokak'ta saat 20.45 civarında meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu kuyumcu M.M., dükkânını kapattıktan sonra iki silahlı şahıs tarafından evine kadar takip edildi.

Şüpheliler, M.M. evine girerken yanında taşıdığı yaklaşık 1 kilo altını çantasından almaya çalıştı. Çantasını vermemek için direnen M.M., bu sırada şüphelilerin silahından çıkan kurşunlarla bacaklarından ve kafasından yaralandı.

Altını alarak kaçan şüpheliler, güvenlik kameralarına yakalandı. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan M.M.'yi hemen hastaneye kaldırsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Başakşehir TEM Otoyolu'nda araç alevlere teslim oldu

Başakşehir'de, TEM Otoyolu'nda seyir halindeyken bir otomobil alevler içinde kaldı.

Yangın, saat 23.00 civarında TEM Otoyolu Ispartakule mevkisinde meydana geldi. Edirne yönüne doğru ilerleyen otomobilin motor bölümünden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü, aracı hemen yol kenarına çekti, ancak yangın hızla büyüdü. Kısa sürede alevler içinde kalan otomobil, olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis, yangının çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa