Adana'da EYP ve silahlı saldırı...

Adana'da yaşanan olayda bir kişi EYP ve silahlı saldırıda ağır yaralandı. O anlar kamera tarafından kaydedildi...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 04:33
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 04:33
Adana'da EYP ve silahlı saldırı...
DHA
Kaynak DHA

Adana Yüreğir'de gerçekleşen olayda, el yapımı patlayıcı (EYP) ve tabanca ile gerçekleştirilen bir saldırıda Adem Şiş isimli kişi ağır yaralandı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 4 Eylül gecesi Yüreğir ilçesi Yamaçlı Mahallesi'nde yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, sokakta arkadaşlarıyla sohbet eden Adem Şiş'e önce tabanca ile ateş açtı, ardından EYP attı.

Patlayıcı, Şiş'in yakınına düşüp infilak etti ve etrafa yayılan şarapnel parçaları Şiş'in başına isabet etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Şiş hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Şiş'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor ve soruşturma devam ediyor.

Adana'da bir kişi dövülerek öldürüldü

Olay, 31 Ağustos gecesi saat 23.00 civarında Adana'nın Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve oto tamircisi olan Ramazan Karabulut, iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı Selcan Ç. ile tartıştı. Selcan Ç., durumu arkadaşı Talüt Yavuz'a (53) anlattı. Bunun üzerine Yavuz, Karabulut'u konuşmak için Rüzgarlı Tepe'ye çağırdı. Yavuz, yanında Selcan Ç., Uğurcan Sergen Dokumacı (23), Kemal Elmasten (19), Murat Güngör (21) ve H.Y. (15) ile birlikte Karabulut'la buluştu. Taraflar burada bir süre içki içip sohbet etti, ancak kısa sürede aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Selcan Ç. ve beraberindekiler, Karabulut'u darbedip bacağından bıçakladı. Karabulut kanlar içinde yere yığılıp bayıldıktan sonra şüpheliler olay yerinden otomobille kaçtı.

Ertesi sabah, bölgede hayvanlarını otlatan çobanlar Ramazan Karabulut'u hareketsiz şekilde yerde buldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Karabulut'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Karabulut'un cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilerek defnedildi.

Olayla ilgili 5 kişi tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Selcan Ç., Talüt Yavuz, Uğurcan Sergen Dokumacı, Kemal Elmasten ve Murat Güngör mahkeme tarafından tutuklanırken, H.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa