Galatasaray'dan ayrılan Sergio Oliveira'nın yeni takımı...

Galatasaray ile yollarını ayıran Sergio Oliveira, Olympiakos ile anlaştı. Transferi Olympiakos kulübü duyurdu...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 06:10
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 06:10
Galatasaray'dan ayrılan Sergio Oliveira'nın yeni takımı...
EM
Erhan Meyveci Editör

Galatasaray'dan ayrılan 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile anlaşma sağladı.

Yunan kulübü tarafından yapılan açıklamada, Oliveira'nın Olympiakos ile sözleşme imzaladığı, "Olympiakos ailesine hoş geldin" mesajı ile duyuruldu.

Orta saha pozisyonunda görev yapan Oliveira, oyun kurma becerisi, top sürme yeteneği ve duran toplardaki ustalığı ile tanınır.

2022 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu

Futbol kariyerine Porto altyapısında başlayan Oliveira, burada profesyonel oldu ve çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giydi. 2022'de Galatasaray'a transfer oldu ve burada bir sezon geçirdikten sonra, Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile sözleşme imzaladı.

Portekiz milli takımında da forma giyen Oliveira, kulüp ve milli takım düzeyinde kazandığı başarılarla dikkat çeken bir oyuncudur.

Napoli, Osimhen'in sözleşmesini uzattı

İtalya Serie A ekibi Napoli, Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Nijeryalı forvet Victor Osimhen'in sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzattığını açıkladı.

Galatasaray kiralık olarak kadrosuna kattı

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Osimhen, sarı-kırmızılı kulüpte Haziran 2025'e kadar oynayacak. Napoli, bu süre zarfında oyuncunun sözleşmesini 2027 yılına kadar yenilediğini duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Osimhen, 17 gol ve 4 asistle önemli bir performans sergiledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa