A Milli Takım, Galler maçına hazırlanıyor...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 08:25
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 08:25
A Milli Takım, Galler maçına hazırlanıyor...
EM
Erhan Meyveci Editör

A Milli Futbol Takımı, 6 Eylül Cuma günü Cardiff'te Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için hazırlıklarına basına kapalı bir antrenmanla devam etti.

Antrenman Detayları

Günün antrenmanı, video toplantı ve fitness salonunda yapılan ısınma ve mobilizasyon çalışmalarıyla başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki saha antrenmanında, ilk olarak pas ve rondo çalışmaları yapıldı. Ardından, Galler maçının taktik çalışmaları üzerinde duruldu ve bir antrenman maçı oynandı. Kalçasında ağrı hisseden Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşlarından ayrı olarak düz koşu yaptı.

TFF Yetkilileri Antrenmanı Takip Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı, Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da antrenmanı yerinde izleyen isimler arasında yer aldı.

Son Hazırlıklar ve Galler’e Hareket

A Milli Takım, Galler maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 10.45'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak. Milli takım kafilesi, aynı gün saat 15.00’te İstanbul Havalimanı’ndan hareket ederek Türk Hava Yolları'na ait uçakla Cardiff’e uçacak.

Maç Öncesi Basın Toplantısı

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli takım oyuncularından biri, Galler ile oynanacak maç öncesinde, yerel saatle 20.00'de (TSİ 22.00) Cardiff City Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı öncesinde A Milli Takım, stadyumda kısa bir yürüyüş yaparak son hazırlıklarını tamamlayacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa