Fenerbahçe'den transfere yönelik açıklama...

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, takımın transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 08:50
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 08:50
Fenerbahçe'den transfere yönelik açıklama...
EM
Erhan Meyveci Editör

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, sarı-lacivertli takımın UEFA kadrosunun tamamlandığını açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Kızılhan, transfer gündemine dair bilgi verdi.

UEFA Kadrosu Belirlendi

Kızılhan, sezon başında belirlenen plan doğrultusunda gerekli transfer hamlelerinin yapıldığını belirterek şunları söyledi:

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Kızılhan, UEFA kadrosunun tamamlanmasına rağmen kulübün transfer çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. "Fenerbahçe'nin doğası ve hedefleri gereği transfer çalışmalarımız ve potansiyel transfer adımlarımız ise durmaksızın devam etmektedir," dedi. Kızılhan, takımın hedeflerine ulaşması için kadronun derinleştirilmesi ve kadro değerinin artırılması amacıyla alternatif oyuncu girişimlerinin sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, kısa ve orta vadeli yapılanma çerçevesinde genç oyunculara yönelik transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Öte yandan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tarihi de netleşti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçlarının yanı sıra 5. ve 6. hafta karşılaşmalarının programlarını duyurdu.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarihi Belli Oldu

TFF'nin açıklamasına göre, Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'nda saat 20.00'de yapılacak.

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı

Süper Lig'in 5. haftasındaki dikkat çeken bir diğer maçta Trabzonspor ile Beşiktaş, 15 Eylül Pazar günü saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa