İkinci sezona hazırlanan Kızıl Goncalar’a yeni isim!

Kızıl Goncalar dizisi 30 Eylül'de ikinci sezonuyla ekran yolculuğuna devam edecek. Sevilen diziye yeni bir isim dahil oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 09:32
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 09:52
İkinci sezona hazırlanan Kızıl Goncalar’a yeni isim!
Ecem Çetin Editör

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Sitare Akbaş, Şerif Erol, Mert Turak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, NOW TV'nin sevilen ve dikkat çeken projelerinden birisi olan Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. 

İlk bölümünden itibaren beğeni toplayan, geçtiğimiz sezonun sevilen projelerinden birisi olan dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Çok sayıda hayran kitlesi bulunan, milyonları ekrana kilitleyerek her hafta reytinglerin zirvesinde yer alan Kızıl Goncalar dizisi, son dönemin en beğenilen projelerinden birisi oldu. 

Sevilen dizi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan, ikinci sezonuyla fırtınalar estirecek olan dizi, 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek

İkinci sezon hazırlığı devam eden Kızıl Goncalar'a yeni bir isim dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Selen Kurtaran dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kevser dahil oluyor  

Kurtaran, dizide Özgü Namal'in canlandırdığı Meryem karakteriyle hapishanede yolu kesişecek Kevser rolüne hayat verecek. 

Özgü Namal'ın hayat verdiği Meryem karakterinin hapishaneye girmesi sonrası yaşanacak bir olay ve ayrıca Tolga Tekin'in canlandırdığı Vahid karakterinin oğlu Cüneyd ile (Mert Yazıcıoğlu) ile olan hesaplaşması dikkat çekecek. Vahid, Mina Demirtaş'ın hayat verdiği Zeynep karakterine de zor günler yaşatacak .Öte yandan birinci bölümün sonlarında 10 aylık zaman atlaması olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa