Umut Avcı'nın rol aldığı dizi ve filmler

15 günlük yaşam mücadelesini kaybeden aktör Umut Avcı, dün Edirne'de toprağa verildi. İşte Umut Avcı'nın rol aldığı dizi ve filmler...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 10:07
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 10:40
Umut Avcı'nın rol aldığı dizi ve filmler
Hakan Öksüz Editör

Türk sineması ve tiyatrosunun sevilen isimlerinden Umut Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti. "Hep Yek", "Ver Kaç", "Ailecek Şaşkınız", "Bir Zamanlar Kıbrıs" ve "Kıbrıs Zafere Doğru" gibi yapımlarda yer alan oyuncu, 15 gün önce beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. 

Yoğun bakımda tedavi görüyordu

Yoğun bakımda tedavi gören Avcı'dan acı haber bugün geldi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan oyuncu, yaşamını yitirdi. Usta aktörün vefatı, sanat camiasında büyük üzüntüye sebep oldu.

Umut Avcı'nın ölüm haberi, Instagram hesabından yapılan bir paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, "Canımız Umut'umuzu kaybettik. Cenaze, Edirne Eski Camii'nden ikindi namazına müteakip kaldırılacak ve Yenişehir Mezarlığı'na defnedilecek. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verildi. 

Edirne'de toprağa verildi

Umut Avcı için Edirne'de cenaze töreni düzenlendi. Usta oyuncunun arkadaşları, acılı aileyi teselli etti. Tabutuna Beşiktaş atkısı konulan Umut Avcı, Yeni Şehir Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Umut Avcı kimdir?

24 Şubat 1980 tarihinde Edirne'de doğan Umut Avcı, tiyatro ve sinema kariyeri boyunca birçok önemli yapımda rol aldı. 

"Esaretin Bedeli", "Takım Çantası", "Sürüden Ayrılan Geyikler", "Orijinal Kopya" ve "Guguk Kuşu" gibi tiyatro oyunlarında sahne aldı. Sinemada ise "Hep Yek", "Ver Kaç" ve "Ailecek Şaşkınız" gibi filmlerdeki performanslarıyla tanındı. Avcı, en son TRT 1'de yayımlanan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde Şoför Hamit karakterini canlandırmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa