Busenaz Sürmeneli'ye tokatlı saldırı! Maganda tutuklandı

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, memleketi Trabzon'da tokatlı saldırıya uğradı. Busenaz'a tokat atan saldırgan tutuklandı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 11:36
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 13:09
Busenaz Sürmeneli'ye tokatlı saldırı! Maganda tutuklandı
Hakan Öksüz Editör

Trabzon'da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde skandal bir saldırı yaşandı. Olay, saat 22.30 sularında İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu'nda meydana geldi. 

Kamyonet sürücüsü Sedat Karatay, trafiğin yoğun olması sebebiyle milli boksör Busenaz Sürmeneli'nin kullandığı aracı sollamak istedi ve ardından tartışma çıktı.

Milli boksöre tokat attı

İddiaya göre Karatay, sollama girişiminin ardından Sürmeneli'nin kullandığı otomobilin önüne kırdı ve aracını durdurdu. 

Daha sonra araçtan inen Karatay, olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli'ye tokat attı. Saldırının ardından tartışma daha da büyüdü.

Saldırgan olay yerinden kaçtı

Sedat Karatay'ın, Sürmeneli'ye hakaret ettiği de öne sürüldü. Olayın ardından saldırgan hızla aracına binerek bölgeden uzaklaştı. 

Yaşanan bu saldırı sonrası, çevredekilerin ihbarıyla güvenlik güçleri harekete geçti. Kaçan şüpheli, kısa süre içinde yakalandı.

Saldırgan tutuklandı

Gözaltına alınan Sedat Karatay'ın, daha önce de çeşitli suçlardan kaydı olduğu belirlendi. 

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Karatay, "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa