Ağustosta fizy’de en çok Semicenk dinlendi

Milyonlarca şarkı, video ve hazır liste barındıran fizy müzik platformunda Ağustos ayında en çok dinlenen şarkıcı Semicenk olarak kayıtlara geçti

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 12:35
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 12:45
Ağustosta fizy’de en çok Semicenk dinlendi
AA
Kaynak AA

Emre Fel’in şarkısı listelerin zirvesinde

Dijital müzik platformu fizy’de ağustos ayında en çok dinlenen sanatçı Semicenk olurken, Emre Fel’in “Sana El Pençe Durmam” adlı şarkısı birinci sıraya yerleşti. Kullanıcı tercihleri doğrultusunda şekillenen listelerde, Emre Fel’in bu şarkısı ayın en çok dinlenen parçası oldu.

Tarkan en çok aranan isim oldu

Ağustos ayının en çok aratılan sanatçılar listesinde ise Tarkan zirvede yer aldı. Tarkan, dinleyicilerin platformda en fazla aradığı isim olurken, onun ardından diğer popüler sanatçılar sıralamaya girdi. Ayrıca, ayın en çok izlenen videosu ise “Pop Bizde Popcast fizy Özel Hadise Bölümü” oldu ve bu içerik büyük ilgi topladı.

En popüler podcast kanalı 'Ortamlarda Satılacak Bilgi'

Ay boyunca en çok dinlenen podcast kanalında ise “Ortamlarda Satılacak Bilgi” dikkat çekti. Platformun kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören bu kanal, en çok dinlenen podcast içeriği olarak öne çıktı. Editörlerin hazırladığı listelerde ise “fizy Top 50 Yerli”, “fizy Trend”, “Karışık Kaset” ve “En Yeniler” listeleri en fazla dinlenenler arasında yer aldı.

İstanbul en çok müzik dinlenen şehir oldu

Ağustos ayında fizy üzerinden en fazla müzik dinlenen şehir İstanbul oldu. İstanbul’u sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep takip etti. Bu şehirler, platformun en yoğun kullanıldığı yerler olarak dikkat çekti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa