Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan aşk mı yaşıyor?

Gaddar dizisinde birlikte rol alan Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın aralarında çıkan aşk iddialarının gerçek olduğu öne sürüldü.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 13:56
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 14:35
Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan aşk mı yaşıyor?
Ecem Çetin Editör

Adını Feriha Koydum, Medcezir, Gaddar, İçerde, Terzi gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, oyunculuğu kadar özel hayatı ile de gündemden düşmeyen bir isim... 

Çağatay Ulusoy, daha öncesinde Medcezir dizisindeki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya, İçerde dizisinde birlikte rol aldığı Duygu Sarışan'la aşk yaşadı. 

Yakışıklı oyuncunun son olarak, Gaddar dizisindeki rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan'la ilk yeni birlikteliğe başladığı iddiası gündeme geldi. 

Sevilen dizide Sümeyye Aydoğan "Aydan", Çağatay Ulusoy ise "Dağhan" karakterine hayat verirken, uyumlarıyla da beğeni topladı. 

Sümeyye Aydoğan, çıkan iddiaları her seferinde yalanlayarak öyle bir durum olmadığını ve yakın arkadaş olduklarını ifade etti. 

Yaz aylarını genellikle teknede geçiren Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz aylarda Cennet Koyu'ndaki bir teknede kız arkadaşıyla görüntülenmişti. 

Aşk iddiaları gerçekmiş 

Özel hayatıyla magazin manşetlerinden inmeyen yakışıklı oyuncu ve Sümeyye Aydoğan ile ilgili bir iddia gündeme geldi. 

Sabah'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan arasındaki aşk iddialarının doğru olduğu ortaya çıktı. 

Doğum günü için parti düzenledi 

Çağatay Ulusoy'un Sümeyye Aydoğan'ın doğum günü için yakın arkadaşı İlyas Güngör'ün mekanında bir organizasyon düzenlediği öne sürüldü. 

İkilinin ilişkilerini gözlerden uzak yaşadığı iddia edildi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa