Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü, aynı filmde!

Ekranların sevilen iki oyuncusu Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü, “Mardin’in En Güzel Kızı” filminde birlikte rol alacak.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 15:22
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 16:24
Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü, aynı filmde!
Ecem Çetin Editör

Son olarak Netflix'te ilgiyle izlenen Zeytin Ağacı dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve son olarak Yaban Çiçekleri dizisinde rol alan ünlü oyuncu Akın Akınözü, aynı projede bir araya geliyor. 

Büyüküstün ve Akınözü,  “Mardin’in En Güzel Kızı” filminde birlikte kamera karşısına geçecek. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre;  Film, toksik bir ilişki yaşamakta olan bir çiftin hikayesini ve güçlü bir kadının mücadele öyküsünü ekrana taşıyacak. 

Bu yıl sete çıkması planan “Mardin’in En Güzel Kızı”  filminin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen  Ali Kemal Güven yer alacak. 

Film, yurt dışındaki film festivallerinde yayınlanacak. 

Tuba Büyüküstün kimdir?

Güzel oyuncu, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunu olan güzel oyuncu, ilk olarak 2003 yılında Sultan Makamı dizisinde kamera karşısına geçti. Ünlü isim, 2007-2009 yılları arasında ekrana gelen Asi dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Hem Türkiye hem de dünya çapında çok sayıda hayran kitlesi bulunan güzel oyuncu, Ihlamurlar Altında, Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Gönülçelen, Sefirin Kızı,  Babam ve Oğlum, İstanbul Kırmızısı, Zeytin Ağacı gibi projelerde kamera karşısına geçti.

Akın Akınözü kimdir? 

Akın Akınözü, 22 Eylül 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü isim ilk olarak oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde kamera karşısına geçti. Oyuncu, Ebru Şahin'le başrolü paylaştığı Hercai dizisindeki Miran karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Akın Akınözü,  Arkadaşlar İyidir, Aslan Ailem, Kaderimin Oyunu, Tuzak, Yaban Çiçekleri gibi projede rol aldı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa