Ankara'da devrilen vinç yürekleri ağza getirdi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, dış cephe yalıtım malzemesi taşıyan bir vinç devrildi. Olayda yaralanan olmazken, vinçte maddi hasar meydana geldi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 16:55
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 17:29
Ankara'da devrilen vinç yürekleri ağza getirdi!
DHA
Kaynak DHA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde büyük bir faciadan dönüldü. 

Olay, Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesi Yetkin Sokak'ta bulunan Rüya Residence isimli binanın tadilat çalışmaları sırasında, öğle saatlerinde gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, binanın üçüncü katına dış cephe yalıtım malzemesi taşıyan Soner Lökbaş yönetimindeki vinç, yere sabitlenmiş ayaklarından birinin kayması sonucu devrildi. Yaklaşık 2,5 metre kadar yere inen vinç, büyük bir hasara uğradı.

Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Emniyet Önlemleri Alındı

Olayın hemen ardından polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yan yatan vinç, başka bir vinç yardımıyla kaldırıldı. 

Vinç operatörü Soner Lökbaş, yaptığı açıklamada, "Çalışma yerimizi kurduk, emniyetlerimizi aldık. Çalışma arkadaşlarımız arabaya bindikten sonra aracın ayağında kayma oldu. Yerdeki meyilden dolayı, makinemiz dengesini kaybederek yaklaşık 2,5 metre yere doğru indi. Çok şükür hiç kimsede hiçbir şey yok. Makinemizi kaldırarak, servise götüreceğiz. Binanın dış cephesinde tadilat, onarım yapılıyordu" dedi. 

Binada tadilat ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa