Öğrencisinin zorbalığına maruz kalan Eyüp öğretmen hayata veda etti

Öğrencisi tarafından saygısızlığa uğramasıyla gündeme gelen İngilizce öğretmeni Eyüp Sağlık, balkondan düşerek hayatını kaybetti.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 17:26
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 17:56
Öğrencisinin zorbalığına maruz kalan Eyüp öğretmen hayata veda etti
O
Onur Çetinkaya Editör

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir özel okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 60 yaşındaki Eyüp Sağlık, 2022 yılında bir öğrencisinin sosyal medyada fenomen olma amacıyla kendisine yönelik saygısız hareketlerine maruz kalmıştı. 

Olay büyük tepki toplarken, Sağlık hoşgörülü davranarak öğrencisini affetmiş ve topluma örnek bir tavır sergilemişti.

Öğrencisini affeden Eyüp Sağlık,

Balkondan düştü hayatını kaybetti 

Yaklaşık 3 ay önce, evinin balkonunda temizlik yaptığı sırada ayağının kayması sonucu 3. kattan düşen Sağlık, ağır yaralanarak Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi sürecinde, sol kolunun işlevini yitirdiği, akciğerinde sönme olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Sağlık, 3 haftalık tedavisinin ardından Etlik Şehir Hastanesi'ne nakledildi, ancak durumu kötüye gitti ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çamlıdere'de toprağa verildi

Emekli öğretmen Eyüp Sağlık, Ankara'nın Çamlıdere ilçesi Körler Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Sağlık, gözyaşları içinde ilçe mezarlığında defnedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa