Ankara'da eğlence anlayışı şaşkınlık yarattı: Viskiyle el yıkattılar

Ankara'da bir eğlence mekanında şarkı söyleyen sanatçıya viski açtırılıp, sahnede elinin yıkanması istendi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

BB
Büşra Bayrak Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 18:04
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 18:19
BB
Büşra Bayrak Editör

İnsanlar alkolünde etkisiyle bazı zamanlarda eğlencenin dozunu biraz fazla kaçırabiliyor. Öyle ki eğlence anlayışları da tuhaflaşabiliyor. 

Bir tarafta asgari ücret ile zar zor geçim sağlamaya çalışanlar varken diğer tarafta eğlence mekanlarında şişesi beş bin liraya satılan viskiyle sanatçıların elleri yıkatılıyor. 

Ankara'daki bir eğlence mekanında yaşanan ilginç bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Edinilen bilgiye göre, mekanda eğlenen 'Apo' isimli bir müşteri, sahnede şarkı söyleyen kadın sanatçı için viski açtırarak garsona ilginç bir istekte bulundu. Müşteri, garsondan şarkıcının ellerini viskiyle yıkamasını talep etti.

O esnada ünlü sanatçılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un 'Cano' isimli şarkısını seslendiren sanatçı, büyük şaşkınlık yaşadı.

Sanatçı önce şaşırdı ardından nezaketle karşıladı

Bu beklenmedik talep karşısında önce kısa bir süre şaşkınlık yaşayan şarkıcı, kendisine getirilen kabın içindeki viskiyle ellerini yıkayarak durumu sakin bir şekilde karşıladı. Sanatçı, müşteriye nezaketle teşekkür ederek eğlencenin devam etmesini sağladı.

Sosyal medyada gündem oldu

Olayın ardından sosyal medyada yayılan görüntüler, kısa sürede büyük ilgi topladı. Pek çok kişi bu sıra dışı anı yorumladı ve videolar binlerce kez paylaşıldı. 

Mekanda yaşanan bu anlar, sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi ve "Bu nasıl eğlence anlayışı?" sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa