Malatya'da ağır hasarlı binada erkek cesedi bulundu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde ağır hasarlı bir bina Haşim Babür isimli kişinin cansız bedeni bulundu.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 18:59
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 19:16
Malatya'da ağır hasarlı binada erkek cesedi bulundu
EK
Esra Koçak Editör

Malatya'da ağır hasarlı bir binada ortaya çıkan erkek cesedi korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Cesedin kimliği ise yapılan otopsinin ardından belirlendi. 

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde ağır hasarlı bir binada yapılan kontroller sırasında bir erkek cesedi bulundu. Olay, yıkım kararı ile bölgeye gelen ekiplerin bina sahibiyle temas kurması sırasında ortaya çıktı.

Ağır koku üzerine polis ekipleri çağrıldı

Ekipler, ağır hasar tespit edilen binanın yıkım kararını iletmek üzere bina sahibi L.S. ile görüşmek için bölgeye geldi. Bu esnada, L.S.'nin binadan uzun süredir ağır bir koku geldiğini söylemesi üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

İkinci katta ceset bulundu

Polis ekipleri tarafından bina çevresi ve içi titizlikle incelendi. Yapılan aramalar sonucunda, binanın ikinci katında bir erkek cesedi bulundu. Ceset, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kimlik tespiti yapıldı

Yapılan incelemede, cesedin 38 yaşındaki Haşim Babür’e ait olduğu belirlendi. Babür'ün uzun süre önce doğal nedenlerle hayatını kaybettiği tespit edildi. İlginç bir şekilde, Babür’ün yakınları tarafından herhangi bir kayıp ihbarında bulunulmadığı öğrenildi.

Ölüm nedeni araştırılıyor

Polis ekipleri, Haşim Babür'ün ölümüne ilişkin detaylı bir inceleme başlattı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa