Ankara'da Türkiye Galler maçı dev ekranlardan yayınlanacak

ABB, Ankaralılara milli maç coşkusunu dev ekranlarla yaşatacak. 6 Eylül'de oynanacak Türkiye - Galler maçını Başkentlilere dev ekranlardan izletecek.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 21:20
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 22:43
Ankara'da Türkiye Galler maçı dev ekranlardan yayınlanacak
EK
Esra Koçak Editör

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te gösterdiği çeyrek final başarısıyla futbolseverleri gururlandırmıştı. Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda elde edilen bu başarı, ülke genelinde milli duyguları doruğa çıkardı. 

Başkent Ankara’da, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından kurulan dev ekranlarla vatandaşlar maçları coşku içinde birlikte izledi.

Dev ekran heyecanı devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, milli heyecanı yaşatan dev ekran etkinliklerine milli maç ile devam ediyor. Türkiye’nin EURO 2024 sonrasındaki ilk resmi maçı, yarın Galler ile oynanacak. UEFA Uluslar Ligi B Grubu’nda millilerin oynayacağı bu önemli karşılaşma için ABB, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda dev ekran kuracağını duyurdu.

"Sandalyeni Kap Gel" çağrısı

ABB'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Milli takım heyecanı dev ekranda Ankara’da. Türkiye - Galler maçını hep birlikte izlemek için sen de sandalyeni kap gel. Bu unutulmaz akşamda sen de yerini al ve milli heyecana ortak ol" ifadeleri yer aldı. Daha önceki maçlarda büyük ilgi gösteren Ankara halkının, bu kritik karşılaşmaya da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Türkiye-Galler maçı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa