Taciz ettikleri kadının eşini döven börekçiler tutuklandı

Pendik’te, sipariş götürdüğü kadına taciz mesajı attıktan sonra hesap sormaya gelen kocasını döven 2 şüpheli tutuklandı.

CS
Canan Salman Editör
YAYINLAMA
05 Eylül 2024 22:04
GÜNCELLEME
05 Eylül 2024 22:26
Taciz ettikleri kadının eşini döven börekçiler tutuklandı
CS
Canan Salman Editör

Pendik’teki Sarıyer Börekçisinde yaşananlar Türkiye’de gündem oldu.

İddiaya göre, genç bir kadın börekçiye sipariş verdi. Siparişi götüren personel daha sonra kadının cep telefonuna arkadaşlık teklifi içeren bir mesaj gönderdi.

Kadın ise bunu kocası U.B’ye iletti. Öfkelenen koca börekçiye giderek taciz mesajı atan personelden hesap sordu. İçeride karısına teklif eden çalışana tokat atan öfkeli koca daha sonra dışarı çıktı. Ancak arkasından gelen bir çalışan adamın üzerine uçarak yere düşürdü. Yağa kalkan adama bu sırada bir başka personel yine arkadan uçan tekmeyle saldırdı. 2 kişi yere düşen U.B’yi öldüresiye dövdü.

Dün saat 16.00 sıralarında Ertuğrul Gazi Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi'nde meydana gelen olayda işletmenin camları kırıldı.

Yumruk ve tekmeler karşısında kendisini korumaya çalışan adamın yardımına kimse gitmedi.

O anları çevredekiler cep telefonuyla görüntüledi.

Hem dövdüler hem bıçakladılar

O görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Bir anda, Sarıyer Börekçisi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken büyük tepki doğdu.

Börekçideki çalışanlar darbettikleri U.B.’yi bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan U.B.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise evli kadına mesaj atan İ.D. ile kavgaya karışan Ö.D.'yi yakaladı.

Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.  Gözaltına alınan İ.D. ve Ö.D. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Börekçi belediye ekipleri tarafından mühürlendi

Kavganın yaşandığı börekçi dükkanı da belediye ekipleri tarafından dükkandaki reklam tabelalarının uygun asılmadığı gerekçesiyle mühürlenerek kapatıldı.

İki şüpheli tutuklandı

Savcılık, ifadesini aldığı iki şüpheliyi tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine gönderdi. Hakimlik, İ.D.'yi 'cinsel taciz', Ö.D.'yi ise 'basit yaralama' suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa