Sakarya'da Sehle Gündüz isimli kadın başından vuruldu

Sakarya Adapazarı'nda, kimliği belirsiz bir kişi tarafından başından vurulan Sehle Gündüz (35) isimli kadın ağır yaralandı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 04:40
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 04:40
Sakarya'da Sehle Gündüz isimli kadın başından vuruldu
EP
Esra Polat Editör

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından başından vurulan Sehle Gündüz (35) adlı kadın, ağır şekilde yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Orta Mahalle'deki Kökçü Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz bir erkek, sokak üzerindeki bir iş merkezinin 2. katında bulunan iş yerinde Sehle Gündüz’ü silahla başından vurduktan sonra kaçtı.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, iş yerine ulaştıklarında Gündüz’ü ağır yaralı halde buldu.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Sehle Gündüz Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun kritik olduğu ve entübe edildiği belirtildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya'da cinayetten tutuklama

Kent merkezinde önceki gün, eski eşinin evlendiği Afganistan uyruklu J.S'yi (29) bıçaklayarak öldüren A.N. (38), polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen A.N., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Olay, geçen pazartesi Adapazarı'nda meydana gelmişti. Afganistan uyruklu A.N., eski eşinin evlendiği J.S'yi bıçakla yaralamış, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde J.S. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. A.N. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa