Aksaray'daki borç-alacak kavgası saniye saniye kaydedildi

Aksaray'da borç-alacak nedeniyle iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 06:00
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 06:00
Aksaray'daki borç-alacak kavgası saniye saniye kaydedildi
DHA
Kaynak DHA

Dün öğle saatlerinde Sultanhanı ilçesinde meydana gelen olayda, borç-alacak anlaşmazlığı yüzünden tartışma başladı ve bu tartışma kısa sürede tekme, yumruk ve küreklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Bayram A. (46), Hakan A. (45), Eray A. (26) ve Ayhan A. (56) yaralandı. Polis ekipleri, tarafları ayırmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Yaralılar, kürek darbeleriyle yere yığıldı ve kanlar içinde kaldılar. O anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

4 kişi, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İki grup da karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Aksaray'daki motosiklet hırsızlığı kaydedildi

Öte yandan Aksaray'da yaşanan farklı bir olayda ise hırsızlık güvenlik kamerasına takıldı.

Aksaray'da, bir binanın bodrum katında bulunan motosikleti çalan Bulut Sarıkaya (20) ve Emirhan Gökkaya (19) tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, geçen pazartesi günü Şifahane Mahallesi'nde gerçekleşti. Kimliği belirsiz iki kişi, 5 katlı bir binanın bodrum katındaki motosikleti çaldı. Motosikletinin çalındığını fark eden sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, şüphelilerin daha önce de 10 hırsızlık suçuna karışan Bulut Sarıkaya ve Emirhan Gökkaya olduğunu tespit etti. Dün yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Çalınan motosiklet, sahibine geri teslim edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa