Şenol Güneş yeniden yeşil sahalarda...

Trabzonspor, Süper Lig’in 5’inci haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına Şenol Güneş yönetiminde başladı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 06:45
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 06:45
Şenol Güneş yeniden yeşil sahalarda...
EP
Esra Polat Editör

Milli aranın ardından futbolculara verilen 3 günlük iznin bitmesiyle birlikte, yeni teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bordo-mavili takım, zorlu derbi için antrenmanlara başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncular dinamik ısınma yaptı. Ardından geçişli rondo çalışması, 7'ye 2 pas oyunları ve dar alanda oyunla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Milli takım kamplarında bulunan oyuncular ile Eyüpspor maçında sakatlanan Enis Destan antrenmana katılmadı.

Trabzonspor, yapacağı çift antrenmanla Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor'da iki transfer

Trabzonspor, Simon Banza ve Serdar Saatçı transferlerini resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan duyuruda, "Profesyonel futbolcu Serdar Saatçı'nın kulübümüze kesin transferi konusunda Braga ve oyuncu ile, profesyonel futbolcu Simon Banza'nın kulübümüze geçici transferi konusunda Braga ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Simon Banza

Forvet pozisyonunda oynayan Banza, kariyerine RC Lens altyapısında başladı ve burada profesyonel seviyeye yükseldi. Hızlı, güçlü ve hava toplarında etkili bir oyuncu olarak bilinen Banza, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde Portekiz'e transfer oldu ve Braga takımına katıldı.

Trabzonspor, Simon Banza’yı geçici transfer ile kadrosuna kattığını duyurdu. Banza, hücum hattında önemli bir rol oynayabilecek özelliklere sahip bir forvet olarak dikkat çekiyor, golcü kimliğiyle Trabzonspor'a katkı sağlaması bekleniyor.

Serdar Saatçı

Beşiktaş altyapısında yetişen Saatçı, burada profesyonel kariyerine adım attı. Beşiktaş formasıyla Süper Lig ve Avrupa maçlarında tecrübe kazanan Serdar, sonrasında Portekiz’in Braga takımına transfer oldu.

Trabzonspor, Serdar Saatçı’yı Braga’dan kesin transferle kadrosuna kattığını açıkladı. Genç stoperin, Trabzonspor savunmasına uzun vadeli katkı yapması ve potansiyeliyle ön plana çıkması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa