Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 09:27
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 10:12
Siyah Kalp dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

Burak Sergen, Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Siyah Kalp dizisi merakla bekleniyor. 

Kapadokya’nın güçlü ve sırlarla dolu ailelerinden biri olan Şansalanların hikayesini konu alacak olan dizi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

Çekimleri tüm hızıyla devam eden, yayınlanan ilk tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken ve merak uyandıran Siyah Kalp'in yayın tarihi belli oldu. 

Ne zaman başlıyor? 

Yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estirecek olan ve milyonları ekranlara kilitlemeyi hedefleyen dizi, 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Dizinin merkezinde yer alan Sumru karakteri, yıllar önce terk ettiği ikizleriyle yeniden karşı karşıya kalıyor. Kapadokya’ya gelip anneleriyle yüzleşmek isteyen ikizler, Sumru’yu geçmişiyle yüzleştirirken, izleyiciyi gerilim ve duygusallığın yoğun olduğu sahneler bekliyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp’in oyuncu kadrosunda, Esra Dermancıoğlu, Sema Çeyrekbaşı, Aras Aydın, Genco Özak, Gözde Çığacı, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, İlker Aksum, Bülent Polat, Ferda Işıl, Deniz Karabaş, Derin İnce, Ayşe Tunaboylu, Deniz Karabaş ve Işıl Yücesoy gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa