Sandık Kokusu yeni sezon: İşte ilk tanıtım!

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Meriç Aral gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Sandık Kokusu dizisi yeni sezona hazırlanıyor. İşte ilk tanıtım

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 13:24
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 13:44
Sandık Kokusu yeni sezon: İşte ilk tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Show TV’nin ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden Sandık Kokusu dizisi, çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı dizi, ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

Yeni sezonu merakla beklenen O3 Medya imzalı iddialı dizisi "Sandık Kokusu" izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

İlk tanıtım 

18 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan diziden ilk tanıtım yayınlandı. 

Yayınlanan yeni sezonun ilk tanıtımı izleyicilerden tam not alırken, başrollerde yer alan Özge Özpirinçci ve Engin Öztürk’ün güçlü uyumu dikkat çekti. Özellikle dizinin Şanlıurfa’da çekilen sahneleri, izleyicilere görsel bir şölen sunarak büyük beğeni topladı.

Dizi, mutluluğu arayanların, hayal kırıklıkları yaşayanların, aldatan ve aldatılanların, birbirine kenetlenenlerin ve hayatı entrikalarla dolu olanların büyük bir ailede kesiştiği hikayeleri konu alıyor. "Sandık Kokusu", hayatın içinden gelen bu karakterlerin acı tatlı deneyimlerini anlatmaya devam ederken, izleyiciyi bu sezon bambaşka yönlere sürükleyecek.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek. 

Dizinin kadrosunda;  Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen, Serkay Tütüncü, Sercan Badur, Uğur Yücel,Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner gibi isimler yer alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lhh0wyJUeCU

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa