Dursun Ataş'tan İYİ Parti'ye veda! İstifasını böyle duyurdu

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İşte Dursun Ateş'in istifa açıklaması...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 14:22
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 14:43
Dursun Ataş'tan İYİ Parti'ye veda! İstifasını böyle duyurdu
Hakan Öksüz Editör

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisinden ayrıldığını duyurdu. Ataş, ayrılık kararının arkasında kırgınlık ya da olumsuz düşüncelerin değil, millete daha etkin hizmet edebilme arzusunun yattığını belirtti.

Ataş, açıklamasında, "Aziz milletim. Bugün, büyük bir onurla sürdürdüğüm İYİ Parti üyeliğime veda ederken, içimde derin bir sorumluluk duygusuyla sizlere sesleniyorum. Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil; bilakis, millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır." ifadelerine yer verdi.

Partinin kuruluş sürecinde önemli bir rol üstlenmişti

İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren partinin içinde yer aldığını belirten Ataş, bu süreçte ülkenin refahı ve demokrasinin güçlenmesi için büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi. "Ülkemizin refahı, demokrasimizin güçlenmesi, milletin sesini duyurmak ve vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam standartlarına ulaşması için var gücümle, gece-gündüz çalıştım. Buna en yakın şahit Kayserili hemşehrilerimdir" diyen Ataş, Kayseri’deki başarılara dikkat çekti.

Seçim başarısına dikkat çekti

Açıklamasında, Kayseri’nin İYİ Parti’ye verdiği desteğin altını çizen Ataş, “Nitekim 2 genel ve 2 yerel seçimde de Kayseri; İYİ Parti’ye, yurt genelinde aldığı ortalama oyun üzerinde oy vermiştir" ifadelerini kullandı.

"Bu karar gerekli ve kaçınılmazdı"

Milletvekili Dursun Ataş, istifa kararına ilişkin şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa