Erdal Beşikçioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor: Esnafla buluştu!

Erdal Beşikçioğlu, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Beşikçioğlu, "Dükkanlar için tek tip bina projesi startını vereceğiz” dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 15:11
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 17:58
Erdal Beşikçioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor: Esnafla buluştu!
Ecem Çetin Editör

31 Mart yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. 

Erdal Beşikçioğlu, son olarak Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi

Bu tarz ziyaretleri oldukça önemsediğini ifade eden Beşikçioğlu, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek bire bir kendilerinden talep ve istekleri dinlemenin daha sağlıklı olduğunu düşündüğünü söyledi. 

Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde çalışan esnafları ziyaret ederek kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdiklerini belirten belediye başkanı, 200 kişilik temizlik ekibinin geçtiğimiz günlerde bu alanda detaylı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Şaşmaz'ın her anlamda gelişmesi, esnafın taleplerinin karşılanması ve bu bölgenin hak ettiği değeri görmesi için var gücüyle çalışacaklarını belirten Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, "Şaşmaz’ı daha temiz, düzenli ve modern bir sanayi sitesi haline getirmek için aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. 

Şaşmaz’ın temizliğinin ve düzeninin en öncelikle konularından biri olacağını belirten Erdal Beşikçioğlu, şunları söyledi;

Esnaf, çalışmalardan ötürü Beşikçioğlu’na ve Etimesgut Belediyesi’ne teşekkürlerini ileterek, ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini iletti. 

Erdal Beşikçioğlu'na ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Taylan Özgüven ile Mutlu Kerimoğlu, Temizlik işleri Müdürü Ali Coşar,Yapı Kontrol Müdürü Atilla Akyürek, Zabıta Müdürü Zülküf Sancar, Park Bahçeler Müdürü Nihat Bayramoğlu eşlik etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa