İşte Kırklareli'nde şoförlerin sıkça kaza yaptığı o kavşak!

Kırklareli'nde Lüleburgaz Devlet Hastanesi kavşağında kaza sıklığı dikkat çekiyor. Aynı noktada çok sayıda otomobil kontrolü yitirerek kaza yapıyor.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 15:19
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 16:02
DHA
Kaynak DHA

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü kazaların görüntülerini paylaştı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, son bir ayda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne (KGYS) yansıyan trafik kazalarının görüntülerini kamuoyuyla paylaştı. Kazaların çeşitli noktalarda meydana geldiği belirtilirken, dikkat çekici detaylar da görüntülerde yer aldı.

Kazaların önlenmesi için görüntüler paylaşıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarının önüne geçmek ve sürücüleri bilinçlendirmek amacıyla son bir ayda meydana gelen kazaların kamera kayıtlarını paylaştı. Görüntülerde araçların birbirine çarpması, devrilmesi ve yayaların tehlikeli anları izleyicilere sunuldu.

Lüleburgaz kavşağında tehlikeli anlar

Görüntülerde en çok dikkat çeken kaza, Lüleburgaz Devlet Hastanesi kavşağında yaşandı. Aynı noktada birkaç otomobilin kontrolünü kaybedip devrildiği kazalar, sürücülerin zor anlar yaşadığı anlara tanıklık etti. Bu kaza, güvenlik kameralarına defalarca yansıdı.

Kent genelinde farklı araç türleri kazalara karıştı

Kent merkezinde hafif ticari araçların, otomobillerin ve bisikletlerin karıştığı kazalar da paylaşılan görüntülerde dikkat çekti. Özellikle TOKİ Kavşağı'nda meydana gelen otomobil ve bisikletlinin çarpışması, kazaların farklı türde araçları da etkilediğini gösterdi.

Trafik kurallarına uymanın önemi vurgulandı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, trafik kazalarının azaltılabilmesi için trafik kurallarına uyulmasının büyük öneme sahip olduğu belirtildi. Açıklamada, "Unutmayın. Uyulan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayanın da bir bedeli vardır" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa