Brad Pitt ve George Clooney hayranlarına yeni film müjdesi

Brad Pitt ve George Clooney'nin yıllar sonra "Ocean’s" serisinin yeni filminde buluşacağı söyleniyor. Projeye dair detaylara haberde yer verdik.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 16:04
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 16:32
Brad Pitt ve George Clooney hayranlarına yeni film müjdesi
Hakan Öksüz Editör

Hollywood’un iki ünlü ismi Brad Pitt ve George Clooney’nin yeniden Ocean's serisinde bir araya geleceği iddiaları gündeme geldi. 

Son olarak 2007 yılında Ocean’s Thirteen filminde birlikte rol alan Pitt ve Clooney’nin, serinin devam filmi olan Ocean's 14 üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Ünlü yönetmen Edward Berger’in bu projede yönetmen koltuğuna oturacağı kaydedildi.

Senaryo çalışmaları sürüyor

Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da serinin diğer yıldızları Matt Damon ve Casey Affleck'in de kadroya katılacağı öne sürülüyor. Aralık ayında Ocean's 14 için senaryo çalışmalarının sürdüğünü doğrulayan George Clooney, filmin doğrudan bir devam filmi olmayabileceğini ifade etmişti.

Margot Robbie ve Ryan Gosling de ekibe katılabilir

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in de kadrosunda yer alacağı farklı bir Ocean's filminin uzun süredir gündemde olduğu biliniyor. Henüz bu projeyle ilgili kesinleşmiş bir bilgi bulunmasa da hayranların meraklı bekleyişi sürüyor.

Ocean's üçlemesinde başrolde yer almışlardı

Clooney ve Pitt, daha önce 2001-2007 yılları arasında Ocean's üçlemesinde başrolleri paylaşmıştı. İkili, Tehlikeli Aklın İtirafları (Confessions of a Dangerous Mind) filminde de birlikte rol almıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa