Göztepe istedi, Onuachu kararını verdi

Geçen sezon Trabzonspor'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Onuachu'nun, Göztepe'nin teklifini geri çevirdiği kaydedildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 17:48
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 17:56
Göztepe istedi, Onuachu kararını verdi
Hakan Öksüz Editör

Süper Lig takımlarından Göztepe, transfer döneminin bitimine sadece 7 gün kala golcü arayışlarını sürdürüyor. Bu süreçte Paul Onuachu transferi için yapılan görüşmeler ise sonuçsuz kaldı.

Yönetimin yoğun çabaları sonuç vermedi

Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan Göztepe yönetimi, oyuncunun isteksiz tutumu nedeniyle transferden vazgeçti. Onuachu'nun transferine sıcak bakmaması, anlaşmanın önündeki en büyük engel oldu.

Teklif geri çevrildi

Southampton kulübü ile transfer konusunda anlaşma sağlayan Göztepe yönetimi, oyuncunun teklifi reddetmesiyle geri adım attı. 30 yaşındaki futbolcunun, Süper Lig'in bir başka ekibi Trabzonspor ile de adı anılsa da, transferi gerçekleşmedi.

Onuachu'nun geleceği net değil

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Onuachu’nun, Southampton’ın bu sezonki kadro planlamasında yer almadığı açıklandı. İngiliz kulübü, Nijeryalı forvetin bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirledi. 

Transfer döneminde Avrupa'da bir kulübe gitmeyen Onuachu'nun hangi takımı seçeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa