Yeniden Refah'ta istifa çatlağı büyüyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah'tan ayrılmasının ardından partide başlayan yaprak dökümü devam ediyor.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
06 Eylül 2024 18:36
GÜNCELLEME
06 Eylül 2024 19:06
Yeniden Refah'ta istifa çatlağı büyüyor
EK
Esra Koçak Editör

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Yeniden Refah Partisi'nde arka arkaya istifalar gelmeye başladı. Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu ile başlayan istifa dalgası Erzurum'un Aziziye ilçesi Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar ve son olarak da Konya Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile devam etti. 

YRP'deki yaprak dökümüne bugün de Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir eklendi. 

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydemir, şu ifadeleri kullandı:

“En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olarak şahsım ve belediye meclis üyelerim de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Belediyemize bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa