A Milli Takım Uluslar Ligi'ne golsüz başladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında 10 kişi kaldığı maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 00:31
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 00:36
A Milli Takım Uluslar Ligi'ne golsüz başladı
EK
Esra Koçak Editör

Cardiff Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada A Milli Futbol Takımı, Galler karşısında pozisyon üretmekte zorlandı ve mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrılarak UEFA Uluslar Ligi'ne 1 puanla başladı.

Barış Alper Yılmaz kırmızı kart gördü

Milli takım, maçın 62. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İlk sarı kartını 31. dakikada gören Barış, ikinci sarı kartın ardından oyun dışı kaldı ve takımını zor durumda bıraktı.

Hakan Çalhanoğlu ikinci yarıda oyuna girdi

Sakatlığını atlatan A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella, 64. dakikada Orkun Kökçü'nün yerine Hakan'ı sahaya sürdü.

Emirhan Topçu ilk milli maçına çıktı

Aday kadroya ilk kez davet edilen Emirhan Topçu, Galler karşısında A Milli Takım formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Emirhan, 90. dakikada Zeki Çelik'in yerine oyuna girerek uzatma dakikalarında mücadele etti.

Galler deplasmanında galibiyet hasreti sürüyor

A Milli Takım, Galler deplasmanında oynadığı 5. maçta da galibiyet alamadı. Bu mücadeleyle birlikte ay-yıldızlı ekip, Galler deplasmanında 3. beraberliğini alırken, daha önce 2 maçta da mağlup olmuştu.

İzlanda maçı için hazırlıklar başlıyor

A Milli Takım, gruptaki ikinci maçında 9 Eylül'de İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Aynı gün Galler ise deplasmanda Karadağ ile mücadele edecek

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa