İzmir'deki kavgada 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde traktörüyle yoldan geçerken toz kaldırdığı için çıkan kavgada bir kişi öldü iki kişi ise yaralandı.

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 05:00
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 05:00
İzmir'deki kavgada 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı
EM
Erhan Meyveci Editör

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Balabanlı Mahallesi'nde meydana gelen tartışma, silahlı saldırıya dönüşerek bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Toz Yüzünden Çıkan Tartışma Kavgaya Dönüştü

Olay, öğle saatlerinde İbrahim Cerit (37) ile Ö.K. (28) ve babası E.K. (56) arasında, Cerit'in traktörüyle geçtiği sırada toz kaldırması nedeniyle başladı. İddiaya göre E.K., Cerit'i toz kaldırdığı gerekçesiyle uyardı, ancak tartışma kısa sürede büyüyerek sopalı bir kavgaya dönüştü. Kavgaya Ö.K. da dahil oldu.

Tüfekle Saldırı

Kavga sırasında Ö.K., evdeki tüfeği alarak Cerit'e ateş açtı. Saçmaların karnına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Cerit, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan E.K. ve oğlu Ö.K. ise Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'deki orman yangınında son durum

Öte yandan Bergama ilçesi Muratlar Mahallesi'ndeki ormanda dün saat 18.00 sıralarında çıkan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin 8 saat süren mücadelesi sonrasında saat 02.00'de kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa