Kocaeli'de kafede silahlı kavga...

Kocaeli'de eski çalıştığı kafeye giden Hasan A., işletme sahipleriyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti. Bir kişi ise yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 06:55
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 06:55
Kocaeli'de kafede silahlı kavga...
DHA
Kaynak DHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eski çalıştığı kafeye giden Hasan A., işletme sahipleriyle yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybetti. Kardeşi Ahmet A. ise ağır yaralandı. Olayla ilgili iki işletmeci gözaltına alındı.

Kafe Ziyareti Kavgayla Sonuçlandı

Olay, akşam saatlerinde İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi'ndeki SEKAPARK mevkisinde bulunan bir kafede yaşandı. Hasan A., ağabeyi Ahmet A. ile birlikte daha önce çalıştığı kafeyi ziyaret etti. Burada kafe işletmecileriyle aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, işletme sahiplerinden birinin tabancasını ateşlemesiyle Hasan A. ve Ahmet A. vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hasan A. Kurtarılamadı, Ahmet A.’nın Durumu Kritik

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralı kardeşler hastaneye kaldırıldı. Ancak Hasan A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ahmet A.’nın hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili kafe işletmecisi iki kişi gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa