İstanbul'da silahlı şüpheli etkisiz hale getirildi

İstanbul Esenyurt’ta yaşanan olayda silahlı şüpheli polis tarafından etkisiz hale getirildi. İşte o anlara ait görüntüler ve yaşananlar...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 07:55
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 07:55
İstanbul'da silahlı şüpheli etkisiz hale getirildi
EM
Erhan Meyveci Editör

Esenyurt'ta iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ikinci kez olay yerine gelen polis ekiplerine, bir kişi silahla saldırmak isteyince etkisiz hale getirildi. Şüphelinin 18 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Telefon Hırsızlığı Nedeniyle Kavga Çıktı

Olay, saat 20.20 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi Bahçeyolu Caddesi'nde yaşandı. İddialara göre, iki grup arasında telefon hırsızlığı nedeniyle kavga çıktı. İlk olarak olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırdı. Ancak polisler gittikten sonra gruplar tekrar kavgaya tutuştu.

Polise Silahla Saldırmak İstedi

Olay yerine tekrar gelen polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalışırken, grup içinde bulunan Erol Y. elindeki silahla polislerin üzerine yürüdü. Polis ekipleri havaya ateş ederek Erol Y.’yi uyardı, ancak şüpheli kaçmaya başladı. Polis, Erol Y.'yi ayağından vurarak etkisiz hale getirdi.

18 Suç Kaydı Bulunuyor

Erol Y.'nin 18 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ayağından yaralanan Erol Y., abisi ve bir yakını gözaltına alındı. Erol Y.’nin ateş etmesi ve polis ekiplerinin müdahalesi, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa