Diyarbakır’da amca çocukları arasında kavga...

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde amca çocukları arasında borç-alacak nedeniyle çıkan kavgada 3’ü kardeş 5 kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 08:20
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 08:20
Diyarbakır’da amca çocukları arasında kavga...
DHA
Kaynak DHA

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, amca çocukları arasında borç-alacak meselesi yüzünden çıkan kavga, 3'ü kardeş olmak üzere 5 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Tartışma Büyüdü, Kavga Çıktı

Olay, dün öğle saatlerinde Bismil ilçesi Barış Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, amca çocukları arasında borç-alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada M.Y. (24), İ.Y. (35) ve V.Y. (25) isimli üç kardeş ile F.Y. (35) ve T.Y. (41) yaralandı.

Yaralılara İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bismil Devlet Hastanesi ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Diyarbakır'da inşaattan düşen işçi yaralandı

Diyarbakır'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından asansör boşluğuna düşen İranlı işçi Abdolrahman Mohammadi (36) ağır yaralandı.

Kaza, Bağlar ilçesi Oğlaklı Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta, öğle saatlerinde meydana geldi. İnşaatta işçi olarak çalışan Abdolrahman Mohammadi, iddiaya göre dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri hızla adrese yönlendirildi. Ağır yaralanan Mohammadi'ye, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mohammadi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı açıklandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa