Fatih Ürek'e havalimanında saldırı

Şarkıcı Fatih Ürek'in İstanbul Havalimanı'nda saldırıya uğradığı kaydedildi. Olay nedeniyle uçuşun geciktiği belirtildi. İşte olaya ilişkin detaylar...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 09:55
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 10:57
Fatih Ürek'e havalimanında saldırı
Hakan Öksüz Editör

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, İstanbul Havalimanı'nda maruz kaldığı saldırıyla şoka uğradı. Kıbrıs'a gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Ürek, iddialara göre kendisine hakaret eden bir kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışma büyüdü, uçuş gecikti

Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve fiziki müdahale boyutuna evrildiği kaydedildi. Polisin olaya müdahale ettiği, kavga nedeniyle uçağın rötar yaptığı belirtildi.

Uçağa tekerlekli sandalye ile girdi

Fatih Ürek'in uçağa tekerlekli sandalye ile girdiği bilgisi geldi. 58 yaşındaki şarkıcının hayranları, saldırı olayına ilişkin bilgi almaya çalışıyor.

Fatih Ürek Kimdir?

Fatih Ürek, Erzurum'da doğup Bursa'ya göç eden bir ailenin çocuğu olarak yetişti. Fatih Ürek, 15 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak tiyatro kariyerine başladı. 20 yaşına kadar tiyatroda çalışıp, Mahir Canova'dan dersler aldı. Tiyatro kariyerine devam etmeyerek, bir süre züccaciyeci ve mobilyacıda çalıştı. Ardından ses sanatçısı olmaya karar verdi ve Taylan Gazinosu'nda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı.

Ürek, Tiyatroda başlayan kariyerine, şarkıcılık ve televizyon sunuculuğunu da eklemiş oldu. İlk albümü "Yaktı Yaktı" ile 1993'te müzik dünyasına adım attı. 

"Sen İki Gözümsün" ve "Sus" gibi albümleriyle tanınan Fatih Ürek, "Reyting Hamdi" programında oyunculuk yaptı.  Ünlü şarkıcı, "Gelinim Mutfakta" ile "Kuaförüm Sensin" gibi TV şovlarında sunuculuk ve jüri üyeliği görevlerini üstlendi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa