Montella: 10 kişi kaldık, oyunu düzelttik

Galler maçının ardından konuşan teknik direktör Vincenzo Montella, 10 kişi kalınca oyunu düzelttiklerini söyledi. İşte Montella'nın açıklamaları...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 10:15
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 10:53
Montella: 10 kişi kaldık, oyunu düzelttik
Hakan Öksüz Editör

UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta ilk maçına dün akşam çıkan A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan ay-yıldızlıların teknik direktörü Vincenzo Montella, oyundan memnun kaldığını belirtti.

"Bir kişi eksilince organizasyon daha iyi hale geldi"

Oynadıkları son 2 maçta rakiplerinin topa daha fazla sahip olduğunu kaydeden İtalyan hoca, "Görünen daha tehlikeli gibi olduklarıydı ancak gerçekten tehlike yaratan şutları bile yoktu. Kalecimiz bir kurtarış yaptı. Futbolcularımdan pek çoğu sadece 1 hafta izin yapabildi. Mental olarak da yorgunlar. Kırmızı kart görüp de 10 kişi kalınca takımın organizasyonu daha iyi hale geldi. Şimdi sırada İzlanda var. İzlanda son olarak İngiltere'yi mağlup etmişti." dedi.

Hakan Çalhanoğlu övgüsü

Galibiyet alınamayan karşılaşmalarda yenilmemenin çok önemli olduğunun altını çizen Montella, şunları söyledi:

"Forvetsiz oynama" sorusuna yanıt verdi

Dzeko ya da Icardi gibi bir forveti olması durumunda yine de forvetsiz oynayıp oynamayacağı sorusuna yanıt veren İtalyan çalıştırıcı, "Bu soru 1 senedir geliyor. EURO 2024'ün bazı kısımlarında en fazla gol atan takımdık. Klasik bir golcüyü oynatıp kaybetmek mi, yoksa herkesin skor üretebildiği bir takımla oynamak mı? Sana bunu sormak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa