Konya’da 2 polisin vurulması! 3 zanlı adliyeye sevk edildi

Konya'da dur ihtarında bulunan iki polisi silahla vurarak yaralayan saldırganlar adliyeye sevk edildi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 12:25
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 12:29
Konya’da 2 polisin vurulması! 3 zanlı adliyeye sevk edildi
AA
Kaynak AA

Konya’da çalıntı araçtan polise ateş açan zanlılar adliyeye sevk edildi

Konya’da çalıntı bir araçtan polislere ateş açarak 2 polis memurunu yaralayan 3 zanlı, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayın ardından üçüncü şüpheli Necati S.’nin de yakalanmasıyla birlikte zanlıların tamamı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Üçüncü şüpheli de yakalandı

Olay sonrası kaçan şüphelilerden Necati S.'nin yakalanmasıyla gözaltına alınanların sayısı 3’e yükseldi. Daha önce gözaltına alınan Özkan C. ve Mustafa S. ile birlikte Necati S., emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrolleri tamamlanan zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Mustafa S. itiraf etti: “Kargo aracını çaldık”

Zanlılardan Mustafa S.’nin emniyette verdiği ifadede, olaydan yarım saat önce bir kargo aracını çaldıklarını ve polis tarafından takip edilmeye başlandıkları sırada ateş açtıklarını itiraf ettiği öğrenildi. Mustafa S.'nin, daha önce de çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi. Zanlının, olay sırasında yanındaki diğer iki şüpheli ile birlikte polislere ateş açarak kaçmaya çalıştığı tespit edildi.

Olayın geçmişi: 2 polis yaralanmıştı

Olay, 5 Eylül’de Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelmişti. Devriye görevi yapan polis ekipleri, çalıntı bir aracı fark ederek takibe başlamıştı. Takip sırasında şüpheliler, polis ekiplerine ateş açarak 2 memurun yaralanmasına neden olmuştu. Yaralı polisler hastaneye kaldırılmış, şüpheliler ise araçlarını terk ederek yaya olarak kaçmaya çalışmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa