Selena Gomez milyarderler kulübünde: İşte servetinin sırrı

ABD'li Selena Gomez'in serveti 1,3 milyar dolara ulaştı. Peki 32 yaşındaki şarkıcının servetinin arkasında ne var?

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 15:39
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 18:19
Selena Gomez milyarderler kulübünde: İşte servetinin sırrı
Hakan Öksüz Editör

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, müzik ve sinema dünyasındaki başarılarının yanı sıra artık milyarder statüsüne ulaşmasıyla gündemde. 32 yaşındaki yıldız, Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre servetini 1,3 milyar dolara çıkardı.

Rare Beauty ile zirveye çıktı

Selena Gomez'in servetinin büyük kısmı, 2019'da kurduğu ve hızla büyüyen güzellik markası Rare Beauty'den geliyor. Marka, sadece beş yıl gibi kısa bir sürede 1 milyar dolarlık bir değere ulaştı. Gomez, Rare Beauty'nin başarısıyla Taylor Swift ve Rihanna gibi ünlü isimlerin yer aldığı "en genç kendi servetini yaratan milyarder kadınlar" listesine girdi.

Moda dünyasındaki başarıları

Sosyal medyada oldukça aktif olan Gomez, özellikle Rare Beauty ürünlerini sık sık takipçileriyle paylaşarak markasının popülaritesini artırdı. Bunun yanı sıra Louis Vuitton, Coach ve Puma gibi lüks markalarla yaptığı reklam anlaşmaları da servetine katkı sağladı. Kaliteli ürünleri ve yaratıcı kampanyalarıyla Gomez, moda dünyasında da adından söz ettiriyor.

"Only Murders in the Building" ile ekranlarda

Müzik ve moda dünyasındaki başarılarının yanı sıra oyunculuk kariyerine de devam eden Gomez, Emmy ödüllerine aday gösterilen "Only Murders in the Building" dizisiyle de büyük bir çıkış yaptı. 

Sezon başına 6 milyon dolar kazandığı tahmin edilen dizideki performansıyla Gomez, komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu adaylığıyla tarihe geçti.

Emmy adaylığıyla tarihe geçti

Selena Gomez, Emmy'de "En İyi Kadın Oyuncu" dalında aday gösterilen dördüncü Latin kökenli oyuncu olarak tarihe geçti. Daha önce bu kategoride Rita Moreno, America Ferrera ve Jenna Ortega aday gösterilmişti. 

Bu isimler arasında ödülü kazanan tek oyuncu America Ferrera olmuştu. Gomez'in adaylığı, Latin kökenli oyuncular için de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Cannes Film Festivali'nde tarihi başarı

Selena Gomez, kariyerindeki bir başka önemli başarıyı ise bu yıl düzenlenen 77. Cannes Film Festivali'nde elde etti. Jacques Audiard'ın yönettiği "Emilia Perez" filminde rol alan Gomez, Zoe Saldana, Karla Sofía Gascón ve Adriana Paz ile birlikte "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü paylaştı. Bu dörtlü, Cannes tarihine geçerek festivaldeki büyük ödüllerden birine ortaklaşa sahip oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa