Kayseri'de 3 çocuk annesi arkadaşı tarafından av tüfeğiyle öldürüldü

Kayseri'de 43 yaşındaki H.G. çalıştığı fabrikanın bahçesinde eski arkadaşı tarafından öldürüldü. Talihsiz kadının ölümü, 3 çocuğunu geride bıraktı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 17:53
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 18:08
Kayseri'de 3 çocuk annesi arkadaşı tarafından av tüfeğiyle öldürüldü
AA
Kaynak AA

Bir fabrikada çalışan 43 yaşındaki üç çocuk annesi H.G. daha önceden ölümle tehdit edilen eski arkadaşı tarafından katledildi. 3 çocuğu annesiz bırakan cinayetin ardından talihsiz kadın son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze, Kayseri Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen otopsi sonrası Hulusi Akar Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninde kılınan namazın ardından, H.G'nin naaşı Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'na defnedildi.

Tüyler ürperten detay

Cenaze törenine kadının ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Acılı aile H.G.'yi gözyaşlarıyla uğurlarken, olayın detayları ise tüyler ürpertti.

Kadını rahatsız ettiği için işten çıkarılmıştı

H.G'nin katili olan M.B'nin, aynı fabrikada çalıştığı dönemde kadını rahatsız ettiği için işten çıkarıldığı ortaya çıktı. Olay günü, M.B'nin kadının görüşme talebini reddetmesi üzerine peşine düştüğü ve fabrika bahçesinde av tüfeğiyle öldürdüğü öğrenildi.

'Silahla tehdit', 'ısrarlı takip'

Cinayete kurban giden H.G'nin, M.B. hakkında daha önce "silahla tehdit" ve "ısrarlı takip" suçlamalarıyla savcılığa başvurduğu, ayrıca uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi. Tüm bu önlemlere rağmen, trajik olayın önüne geçilemedi.

Şüpheli yakalandı

Dün Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan olayda, H.G. fabrikanın bahçesinde eski arkadaşı M.B. ile tartışmış, ardından M.B. av tüfeğiyle kadını vurmuştu. Olayın ardından kaçan M.B. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa