Cübbeli Ahmet İkitelli'de saldırıya uğradı!

Cübbe Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün İstanbul İkitelli'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
07 Eylül 2024 23:06
GÜNCELLEME
07 Eylül 2024 23:51
Cübbeli Ahmet İkitelli'de saldırıya uğradı!
Kübra Şenal Editör

Cübbeli Ahmet ismiyle ünlenen Ahmet Mahmut Ünlü'nün saldırıya uğradığı haberi geldi. Konuya ilişkin Ünlü'nün resmi X hesabından bilgilendirme yapıldı. İstanbul İkitelli’de yaptığı bir sohbetin ardından toplantıya katılanlara dua ederken bir şahıs tarafından saldırıya uğradığı duyuruldu.

İddiaya göre karanlıktan beliren bir şahıs Ünlü'nün boğazını sıkarak hakaret ve küfür etti. Daha sonrasında şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Paylaşımda şu açıklamaya yer verildi:

"Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı."

Saldırgan gözaltına alındı

Paylaşımın devamında korumalar tarafından acil müdahale sonucunda Cübbeli Ahmet'in saldırganın kollarından kurtarıldığı ifade edildi.

Öte yandan alanda bulunan polis ekipleri tarafından kimliği henüz açıklanmayan şüphelinin yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa