Kızılcık Şerbeti için geri sayım: İşte ilk tanıtım!

13 Eylül Cuma akşamı yeni sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek olan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 08:11
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 08:23
Kızılcık Şerbeti için geri sayım: İşte ilk tanıtım!
Ecem Çetin Editör

Show TV'de iki sezonuyla dikkatleri üzerine çeken ve beğeni toplayan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu'nun başrolünde buluştuğu Kızılcık Şerbeti cuma akşamları ilgiyle izleniyor. 

Son dönemin en popüler ve ilgiyle izlenen projelerinden birisi olan, İlk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen, Kızılcık Şerbeti, 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

13 Eylül'de 3. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan ve büyük bir merakla beklenen dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım izleyiciyle buluştu. 

Etkileyici ve dikkat çeken bir sezon finaline imza atan reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tanıtımı izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Tanıtımda, hapiste olan Fatih’in suçsuz olduğunu dile getirdiği anlar öne çıkarken, hastaneye kaldırılan Görkem’in sağlık durumu izleyicilerde merak uyandırdı. Doğa’nın annesine destek olmaya çalıştığı sahneler, izleyiciler için duygusal anlar yaşattı. Kıvılcım’ın Ömer’e söylediği "Ben sana ihanet ettim ama" sözleri, izleyicileri şoke etti. Ömer’in, Abdullah’tan Ünal Holding’den çekilmesi talebi de gerilimi artırdı. Ayrıca Kıvılcım’ın "Alev’i kaybettik" sözleri, tanıtımın en dikkat çekici anlarından biri oldu. Alev’in ölüm haberi, aileyi derinden sarsarken, bebek Alev’e sarılmak isteyen aile bireylerinin duygusal anları izleyiciyi ekrana kilitledi. Abdullah’ın kızı Alev’i almak için harekete geçmesi ise tansiyonu daha da yükseltti.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

İşte Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Sezon İlk Tanıtımı:

https://youtu.be/mRi96Pe3VCM

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa