İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu!

İkinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan, Kanal D'de perşembe akşamları ilgiyle izlenen İnci Taneleri dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 09:18
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 09:40
İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi belli oldu!
Ecem Çetin Editör

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, başrolünde Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka ve Selma Ergeç'nin yer aldığı İnci Taneleri dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. 

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri büyük bir ilgiyle izleniyor.

Yılmaz Erdoğan'ın eşsiz kaleminden ortaya çıkan, sezonun iddialı yapımları arasında adını yazdıran dizi, milyonları ekrana kilitleyerek her hafta zirvede yer alıyor.

Etkileyici bir sezon finaliyle ekranlara ara veren sevilen dizi, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. 

Yeni sezon hazırlığı tüm hızıyla devam eden ve izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayan İnci Taneleri, büyük bir merakla bekleniyor. 

3 Eylül'de sete çıkan ve ilk sezon tanıtımı yayınlanan dizinin yeni sezon tarihi de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İnci Taneleri dizisi, 3 Ekim Perşembe akşamı sezonu açacak.

Yapımını BKM'nin yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Diziyi Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Yasemin Baştan, Orkuncan İzan, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Rıza Kocaoğlu, Onur Akbay, Ülkü Hilal Çiftçi,  Mücahit Koçak, Güven Kıraç, Furkan Rıza Demirel, Mustafa Yıldıran, Selim Erdoğan ve İrem Çıray yer alıyor. 

İşte 2. sezon tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=MDSdI8S9CRc

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa