Gölbaşı Belediyesinden okullarda temizlik çalışması!

Gölbaşı Belediyesi, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde okulların temizliği için harekete geçti ve temizlik çalışma yaptı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 09:47
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 16:55
Gölbaşı Belediyesinden okullarda temizlik çalışması!
Ecem Çetin Editör

2023-2024 Eğitim ve Öğretim dönemi haziran ayında bitti. Öğrenciler için dönemin sona ermesinin ardından 3 aylık yaz tatili başladı. 

3 aylık yaz tatilinin bugün son günü. Türkiye genelinde Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor. 

Sabah saatlerinde ilk ders zili çalacak, öğrenciler ve öğretmenler için eğitim hayatında yeni bir dönem başlayacak.

Gölbaşı Belediyesi, okullar açılmadan önce, harekete geçti ve okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır gale getirdi. 

Belediye, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitimlerine başlayabilmeleri için tüm okullarda yoğun bir çalışma yürüttü.

Yapılan çalışmalar kapsamında, okul bahçeleri ve oyun alanları çöplerden ve yabani otlardan temizlendi. Ayrıca, tazyikli su ile yıkama işlemi yapılarak alanlar pırıl pırıl hale getirildi. 

Belediye ekipleri, okulların ortak kullanım alanlarında da titiz bir ilaçlama çalışması da gerçekleştirdi. 

Eğitime gerekli desteği sunacaklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, okulların her zaman en iyi şartlarda olması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

"Öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin yanındayız"

Odabaşı, geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almalarının öncelikleri arasında bulunduğunu ifade ederek, bu nedenle okul bahçelerinin temizliğine ve bakımına büyük önem verdiklerini belirtti. 

Ekiplerin gerçekli tüm çalışmaları yaptıklarını söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, öğrencilerin ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade etti. 

"Onlar yeter ki okusun, vatanına milletine hayırlı bireyler olsunlar" diyen Yakup Odabaşı, temiz ve güvenli eğitim ortamı için çalışmaların bu yıl içerisinde de süreceğini ifade etti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa