Narin'in cansız bedenine ulaşıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da kaybolan ve günlerdir haber alınamayan Narin'in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 10:07
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 11:55
Narin'in cansız bedenine ulaşıldı!
Ecem Çetin Editör

8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos gününde kayboldu.  

Narin'in bulunması için geniş kapsamlı çalışmalar yürütüldü. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı Narin'den gelecek haberdeydi, gelişmeler sıkı bir şekilde takip edildi.

Narin'den üzen haber 

Bugün Narin'le ilgili kötü bir haber geldi. Çalışmaların 19'ncu gününde 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cesedinin çuval içerisinde bulunduğu öğrenildi.

Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Cansız bedenine ulaşıldı 

Ali Yerlikaya, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin'in Jandarma ekiplerinde cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. 

Yerlikaya, Narin'e Allah'tan rahmet diledi. 

İçişleri Bakanı, şu ifadeleri kullandı;

Narin'in cansız bedeninin köye 1 kilometre kala Eğertutmaz deresinde bulunduğu öğrenildi. Süren arama çalışmalarında bu bölgeye defalarda bakıldığı belirtildi. 

Soruşturma sürecinde Narin’in ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. Ancak İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerde, ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı belirlenemeyince, E.G. serbest bırakılmıştı. 

Daha sonra Narin'in amcası ve aynı zamanda köy muhtarı olan Salim Güran, aracında yapılan incelemeler sonucunda, Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleşen bulgular nedeniyle gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Salim Güran, "Kasten öldürme" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa