Marilyn Monroe’nun özel eşyaları Londra’da ilk kez sergilenecek!

Efsanevi Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 250'den fazla kişisel eşyası, Londra'da "Marilyn - The Exhibition" özel sergide ilk kez sergilenecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 10:54
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 11:48
Marilyn Monroe’nun özel eşyaları Londra’da ilk kez sergilenecek!
Ecem Çetin Editör

Efsanevi Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun kişisel eşyaları "Marilyn - The Exhibition" isimli özel sergide sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi, ekim ayında Londra'da kapılarını açacak.

Mektupları, saten sabahlıkları bu sergide olacak 

250'den fazla eşyanın sergilenecekken, eşyalar arasında Monroe'nun aşk mektuplarından, makyaj malzemelerine, saten sabahlıklarına kadar koleksiyonları yer alacak. 

Bu değerli koleksiyon, Hollywood yıldızına ait bin 500'den fazla objeye sahip olan Ted Stampfer'ın özel arşivinden getiriliyor.

Sergide Marilyn Monroe'nun film stüdyosuna ait eşyalar, Londra'daki film çekimlerinden hatıralar ve Kraliçe II. Elizabeth ile gerçekleştirdiği buluşmaya ait görüntüler de yer alacak. 

Ayrıca, Monroe'nun en ikonik kıyafetlerinden bazıları ziyaretçileri, kariyerinin başındaki "Norma Jeane Mortenson" döneminden başlayarak, Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olduğu zamanlara doğru bir yolculuğa çıkaracak.

Sergi, 18 Ekim'de başlayacak 

Makyaj malzemeleri, ayakkabılar ve güzellik ürünleri gibi kişisel eşyalar da serginin parçası olacak. Koleksiyon, 18 Ekim’den itibaren Londra’daki Arches London Bridge'te sergilenecek.

Koleksiyon sahibi Ted Stampfer, eşyaların Londra’da sergilenecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi; 

Stampfer ayrıca, serginin ziyaretçilere Monroe'nun hayatına dair daha derin bir bakış açısı sunduğunu ve bu eşyaların sanatçının gerçek kimliğine dair önemli ipuçları verdiğini vurguladı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa