Bahar dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı!

Show TV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
08 Eylül 2024 13:05
GÜNCELLEME
08 Eylül 2024 13:26
Bahar dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken ve sevilen projelerinden birisi olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor.  

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünü paylaştığı, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Bölümleri, sahneleri, replikleriyle oldukça konuşulan, oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, milyonları ekrana kilitleyerek her hafta zirvede yer alıyor.

Çok sayıda hayran ve izleyici kitlesi elde eden "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" 2. sezonuyla ekrana gelmeye devam edecek. 

Yeni sezonu izleyicisi tarafından merakla beklenen Bahar dizisi, yakında  hayranlarının ve sevenlerinin karşısına çıkacak. 

Ekranlara geri dönmeye hazırlanan sevilen dizinin yeni sezon çekimleri hızla başladı.

İkinci sezon hazırlığı süren dizi, yeni isimleri de kadrosuna katmıştı. Diziye, Büşra Pekin, Elçin Afacan, Doğan Can Sarıkaya, Nizam Namidar gibi isimler dahil olmuştu. 

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.    

Dizinin kadrosunda; Hatice Aslan, Sezen Sever, Füsun Demirel, Alisa  Hasan Şahintürk, Nil Sude Albayrak, Elit Andaç Çam, Sena Mia Kalıp  ve Demirhan Demircioğlu gibi isimler katılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa